Rengøring for boligforeninger

Stabil og grundig trappevask


Et godt førstehåndsindtryk er utrolig vigtigt, når det gælder din virksomhed eller boligopgang. Grundig og regelmæssigt trappevask og ejendomsservice fra Classic Clean er et must, hvis dine kunder og ansatte skal have et godt indtryk af din trappeopgang/virksomhed. Vores medarbejdere vil udføre trappevask ud fra en checkliste. På denne måde vil din trappeopgang fremstå flotte og rene uge efter uge! Ejendomsservice er et område i vækst. Vi har en lang række faste kunder indenfor ejendomsservice, her under boligforeninger. Vi lytter altid til dine behov og efterspørgsler, så vi sammen kan finde den rengøringsløsning, der dækker dine behov. Vi giver gode priser med top kvalitet! Har I spørgsmål til ejendomservice eller trappevask, kontakt venligst Classic Clean. Vi tilbyder trappevask til private, boligforeninger & erhvervslivet. Vores primære arbejdsområder er Randers, Århus, Viborg, Hobro, Hadsund og Langå m.v.

Tømning af indbo, rengøring og klar til udlejning


Vi levere professionelt flytterengøring til private udlejere og boligselskaber. Når en lejlighed fraflyttes, vil der være mange opgaver i et lejemål, inden lejemålet igen er klar til udlejning. Vi er behjælpelig i hele prosessen, om det er en almindelig slutrengøring eller om vi skal starte med at tømme lejemålet for indbo og derefter foretage misvedlighold i lejemålet. Classic Clean samarbejder med boligselskaber og har kendskab til standrater for udlejnings boliger. Med de rigtige materialer og rengørings midler sikre vi en hurtig og effektiv rengøring, som vil sikre at lejemålet bliver klar til udlejning inden tidsfristen.

Specialrengøring og særlige ønsker


Som boligforening eller udlejer er der mange opgaver, som skal løses. Classic Clean er behjælpelig med de fleste opgaver i relation til boligforeninger m.v.. Står I med en rengøringsopgave, som I skal have løst, er I velkommen til at kontakte os. Vi kan sammen tale om opgavens omfang.

Tømning af bolig/lejlighed med bortkørsel af inventar, skimmelsanering, afvask efter sod, afkalkning af badeværelse, blegning af gummifuger ved vinduer og brusekabine, rengøring af ovn/emhætte, rengøring af containere med hedevandsrenser, afvask af alger på facade/tag.