Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/classic-clean.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2252

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/classic-clean.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2256

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/classic-clean.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2903
Visiteret Rengøring | Rengøring, Hjemmeservice Hjemmehjælp Randers | Rengøring Randers Østjylland Viborg Hobro Hadsund Hadsten Mariager Langå

Fritvalgsordning - Hjemmeservice - Visiteret Rengøring Randers

Er du eller en af dine pårørende bevilliget hjælp til rengøring igennem kommunen?


-

vælg Classic Clean til

hjemmeservice, fritvalgsordning og visiteret rengøring.


Får du bevilliget hjælp til rengøring gennem kommunen, har du mulighed for at vælge Classic Clean til opgaven. Vi er et lille lokalt rengøringsfirma, der har leveret rengøring i topkvalitet til kunder i Randers siden 1995 – og vi er også parate til at hjælpe dig!

Hjemmeservice, fritvalgsordning og visiteret rengøring: Vi udfører kommunalt visiteret rengøring helt efter reglerne og topprofessionelt. Står du desuden og har brug for mere rengøring end det, du er bevilliget til, kan vi selvfølgelig også hjælpe med det. Det kan f.eks. være en hovedrengøring, vask af gardiner, vinduespolering m.m.

Din faste rengøringsassistent fra Classic Clean vil møde dig med et smil og godt humør. Det er altid den samme person, som kommer i dit hjem. På den måde sikrer vi, at du kan skabe en relation til assistenten, og at rengøringen bliver en god oplevelse.

Det er vores vigtigste opgave, at du føler dig tryg, når der gøres rent i dit hjem. Derfor lytter vi til dine personlige ønsker og spørgsmål og har altid tid til at finde en løsning, der passer til dig.

Sådan gør du: Ring til Joakim på 53 37 78 00.

I fællesskab laver I en aftale, som passer til dit behov for rengøring, så du fremover vil få en stabil og grundig rengøring - med et smil hver gang!

Har du spørgsmål til Hjemmeservice - Hjemmehjælp - Fritvalgsordning-, kontakt venligst Joakim. Vores primære aktionsområder er Randers, Aarhus, Viborg, Hobro, Hadsund og Langå m.v.